«Ηθοποιός πάρα πολύ διάσημη, σε λίγο καιρό φεύγει από τη ζωή» – Αποκαλύψεις από την Άννα Φόνσου

Image
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024 23:18
 

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Άννας Φόνσου στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ότι «αυτήν τη στιγμή το “Σπίτι του Ηθοποιού” συντηρεί μια ηθοποιό πάρα πολύ διάσημη, η οποία σε λίγο καιρό θα μας αφήσει από αυτήν τη ζωή».

«Και εγώ κάθε ημέρα, χωρίς να κάνω την ηρωίδα γιατί ήταν και αγαπημένη μου φίλη, δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να προσπαθούμε να της κάνουμε την ζωή της, είναι και πολύ νέα, τους τελευταίους μήνες καλύτερη», τόνισε ακόμη.

  Η κ. Φόνσου αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Γιώργου Λαμπάτου και της αποκάλυψης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει, ζώντας με επιδόματα ύψους 220 ευρώ σε ένα υπόγειο 15 τετραγωνικών μέτρων.

 
Η πρόεδρος του «Σπιτιού του Ηθοποιού» είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν ζήτησε ποτέ την βοήθεια μας, αν και καθόμαστε πολύ κοντά. Υπάρχουν και πολλοί ηθοποιοί που δεν ξέρουν τι γίνεται στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Είναι ένα ίδρυμα πιστοποιημένο και έχουμε στείλει το ΦΕΚ σε όλους τους Έλληνες ηθοποιούς για το τι μπορεί να προσφέρει».

Αφού ανέφερε μια σειρά από άλλες δράσεις στήριξης ηθοποιός, είπε «Έχω στείλει επιστολές σε 30 παραγωγούς να έρθουν να δουν τους ηθοποιούς που φιλοξενούνται στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και να τους πάρουν σε κάποια δουλειά, αλλά δεν έχει απαντήσει κανείς τους».

«Κάθε μεσημέρι τρέχει το αυτοκίνητο μου με παιδιά από το «Σπίτι του Ηθοποιού» να πηγαίνουμε σε ηθοποιούς που δεν μπορούν να σηκωθούν, δεν έχουν να φάνε, να τους καθαρίσουμε, να τους βγάλουμε μια βόλτα», επεσήμανε η Άννα Φόνσου.

madata.gr